Schaakvereniging Mook organiseert het 25ste Kiste Trui Toernooi

Op 13 oktober organiseert SV Mook voor de 25ste keer het Kiste Trui Toernooi.

Het toernooi wordt gehouden in:

't Môks café
Groesbeekseweg 3
6583 KE Mook

Het toernooi begint om 10.00 uur. Er worden 7 ronden van 18 minuten + 5 seconden per zet p.p.p.p. gespeeld. De prijsuitreiking is rond 17.00 uur.

Tijdens het toernooi wordt een lunch met een consumptie geserveerd.

Het inschrijfgeld bedraagt € 12,00 (inclusief de lunch)

De aanmelding * kan geschieden via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch bij Huub Blom (06-10005801)

Het toernooi wordt voor de negende keer in het gemeenschapshuis van Mook gehouden en is bedoeld voor clubschakers maar ook voor jeugdspelers en huisschakers. De deelnemers worden in 2 groepen verdeeld:

• De Kiste Trui Groep: voor iedereen opengesteld
  • De Mookerheide Groep: voor schakers met een rating van maximaal 1700

Er zijn o.a schaakboeken en drank als prijzen beschikbaar. Er zijn geen geldprijzen. De winnaar van de Kiste Trui Groep krijgt het Kiste Trui beeldje. Er worden in elke groep prijzen uitgereikt aan de vijf hoogst eindigende spelers. Bovendien worden er extra prijzen weggegeven.

De speelzaal is gemakkelijk te vinden, midden in het centrum van Mook op de rotonde richting Groesbeek. Bij de eerste weg links staat het gemeenschapshuis Parkeergelegenheden zijn voor het gebouw, in de wijk en op het kerkplein aan de Rijksweg. De bus (lijn 83) stopt bij de rotonde op loopafstand van het gemeenschapshuis.

Let op: het maximum aantal deelnemers is 120.

De schaakvereniging Mook hoopt u op 13 oktober te ontvangen.

* Deelname betekent dat u instemt dat er foto's en namen op de website van de SV Mook worden gepubliceerd.